Dorota Sneijder

Algemeen- en geriatrie fysiotherapeut, Big-nummer: 19066322104

Dorota is een gedreven fysiotherapeute met ruim 20 jaar ervaring.  In 2009 heeft zij haar diploma Master Fysiotherapie in de Geriatrie behaald. Daarvoor heeft zij de 3-jarige post-HBO opleiding aan Hogeschool Utrecht afgerond. Deze specialisatie richt zich op cliënten met complexe gezondheidsproblemen en kwetsbare ouderen. Zij helpt ook patiënten die bijvoorbeeld door beroerte, dementie of de ziekte van Parkinson verschijnselen vertonen van ouderdom. 

De afgelopen jaren heeft Dorota veel ervaring opgedaan in de geriatrische revalidatie. Denk daarbij o.a. aan revalidatie na een operatie, een nieuwe heup / knie of algehele malaise. 

Dorota is gespecialiseerd in het revalideren van traumapatiënten. Dit zijn patiënten die letsels hebben opgelopen na een ongeval. Het kan gaan om eenvoudige botbreuk, maar bijvoorbeeld ook om open breuken, wervelbreuken of bekkenbreuken. 

Verder is Dorota ook gespecialiseerd op het gebied van vaatlijden en is aangesloten bij Chronisch Zorgnet voorheen ClaudicatioNet.

Naast de behandeling in de praktijk komt Dorota, indien nodig, voor behandeling aan huis indien u niet in staat bent om naar de praktijk te komen.  

Dankzij een nauwe samenwerking met andere disciplines zoals huisartsen, ergotherapie en thuiszorg, kan uw hulpvraag multidisciplinair behandeld worden

Een extra weetje over Dorota is dat ze Pools spreekt. Ook in Polen heeft ze de opleiding voor Master Revalidatie afgerond.

Vragen? Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op!